Klassieke en Segmentale massage

 

top1

Shiatsu Ryoho

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Het is een natuurgeneeswijze, ontstaan binnen de traditie van de Chinese geneeskunde.

Lees meer

top2

Klassieke massage

Massage is waarschijnlijk de oudste geneeskundige behandeling die we kennen. Het woord massage is ontleend aan het Frans, maar het heeft een 

Lees meer

top3

Segmentale massage

Segmentale massage is een therapeutische massagetechniek die gericht is op storingen in inwendige organen en functies daarvan.

Lees meer

top4

Voetreflexologie

De voetreflexologie (ook reflexologie of
reflexzonetherapie) is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle

Lees meer

Shiatsu LOGO PNGShiatsu

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd.

Shiatsu-therapie is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van duimen, vingers, handpalmen, ellebogen of knieën), rotaties en manipulaties om zodoende een slecht functioneren van de inwendige organen te corrigeren, de gezondheid te bevorderen/handhaven en een groot aantal ziekten te behandelen.

Shiatsu is te vergelijken met acupunctuur, maar er wordt niet met naalden gewerkt. De achtergrond van shiatsu en acupunctuur ligt in de Traditionele Chinese Geneeswijze. Deze geneeswijze gaat ervan uit dat je niet de ziekte, maar de zieke persoon moet behandelen en dat niemand in een hokje geplaatst kan worden.
Er wordt vaak gewerkt op de energiepunten en energiebanen (meridianen).

Shiatsu is een holistische therapie, wat wil zeggen dat lichaam en geest als een geheel benaderd worden. Niet alleen het aangedane gebied wordt behandeld, maar bij het stellen van de diagnose wordt ook rekening gehouden met de achtergrond en levensstijl van de betrokkene.

 

Larysa Pawlicka

Wielingastraat 19
9034 HE Marsum
Tel.: 06 445 10 600
info@larysa-shiatsu.com

KVK-nummer: 63369087

Over mij

Sinds een paar jaar woon ik in het Friese dorp Marssum. In 2008 ben ik met mijn gezin van Polen naar Nederland verhuisd. Een nieuwe periode in mijn leven, die voor mij onvoorspelbare positieve veranderingen heeft gebracht. Op zoek naar een diepere betekenis van het leven, schreef ik mij in voor een cursus "Siva Methode". Toen wist ik wat mijn toekomst zou brengen!

Overige informatie

Lid van NVST nr. L3423 en RBCZ 180507R

Bel mij