Klassieke en Segmentale massage

 

logootjeShiatsu Ryoho

Shiatsu betekent letterlijk "vingerdruk". Het is een natuurgeneeswijze, ontstaan binnen de traditie van de Chinese geneeskunde. Zoals alle van oorsprong Oosterse therapie is Shiatsu Ryoho gebaseerd op het principe dat de levensenergie (Ki of Qi) van de mens door een eigen systeem van kanalen (de meridianen) stroomt. Shiatsu Ryoho heeft een westerse wetenschappelijke benadering en bestaat uit druk geven met de duimen en vingers op reflexpunten, zgn tsubo’s. Deze is zeer gericht, mild en toch krachtig en voelt tegelijkertijd dynamisch aan.

Doel van deze therapievorm is het opheffen van blokkades in de meridianen en het beter verdelen van de energie. Shiatsu therapie ontspant, bevordert de bloedcirculatie, bestrijdt symptomen van stress en ondersteunt het zelf genezend vermogen van het lichaam.

De behandeling op de reflexpunten heeft invloed op het autonome zenuwstelsel en het endocriene (hormonale) systeem. Er ontstaat zo een beter evenwicht in lichaamsprocessen. Bovendien heeft Shiatsu een preventieve en ondersteunende werking voor lichaam en geest.

               

 

Larysa Pawlicka

Wielingastraat 19
9034 HE Marsum
Tel.: 06 445 10 600
info@larysa-shiatsu.com

KVK-nummer: 63369087

Over mij

Sinds een paar jaar woon ik in het Friese dorp Marssum. In 2008 ben ik met mijn gezin van Polen naar Nederland verhuisd. Een nieuwe periode in mijn leven, die voor mij onvoorspelbare positieve veranderingen heeft gebracht. Op zoek naar een diepere betekenis van het leven, schreef ik mij in voor een cursus "Siva Methode". Toen wist ik wat mijn toekomst zou brengen!

Overige informatie

Lid van NVST nr. L3423 en RBCZ 180507R

Bel mij